16.4.2018

V sklopu serije intervjujev z ženskimi tandemi, ki delujejo na poslovnem področju, sva za revijo Grazia odgovorili na nekaj vprašanj.

V: Kako pa rešujeta kreativne spore? Sploh pride do njih?

O: Kreativne spore rešujeva v boksarskem ringu. Obvelja zmagovalkina ideja.

To je seveda hec. Pravi odgovor na to vprašanje lahko preberete v majski izdaji Grazie, ki vas že čaka v trafikah.

16.1.2018

Še en naš projekt se bliža koncu. Manjkajo stropne luči, slike na steni, nekaj malenkosti in sobica za štiriletnika bo končana.

Otroci hitro prerastejo otroško opremo in čez nekaj let so že najstniki z željami po bolj resni mladinski sobi. V skladu s tem vedenjem se starši niso odločili za drago pohištvo, ampak smo vso opremo izbrali v Ikei. Postelja se lahko razširi z 80 cm širine na precej bolj udobnih 160 cm. Zaenkrat smo im...

25.5.2016

 

Na tako lep pomladni dan imamo tudi z naše lokacije krasen razgled na prestolnico, Alpe in na poslovno-stanovanjski kompleks Situla. Tam se nahaja manjše stanovanje, ki je danes predstavljeno v prilogi Deloindom.

 

Projekt interierja je leta 2013 s Špelo Modic soustvarila naša Živa Čar, takrat še pod imenom druge blagovne znamke.

 

3.5.2016

Pred časom je do naju pristopila Marjetka Conradi, vodja Kolesarskega društva Slovenske Specialkarke www.specialkarka.si, s predlogom, da skupaj oblikujemo ženske kolesarske drese. Velik del oblikovanja interierja predstavljajo tudi barvne študije, zato smo si z barvno teorijo in prakso precej na “ti”. Živi je proučevanje naravne koloristike hobi, Renata pa je rekreativna kolesarka. Zakaj torej ne bi zagrizli v nov izziv, ki z...

18.2.2016

Ekipa Ljubodoma je v preteklih mesecih sprejela nove izzive preko meja domovine. Nekaj je bilo zasluženega oddiha, veliko pa tudi dela.

 

Kljub izmenični odsotnosti obeh polovic tandema je delo potekalo nemoteno. Podobo je začel dobivati eden izmed naših čezmejnih projektov. Sodelovali smo pri prenovi hotelske restavracije v belgijskem obmorskem mestecu Oostende.

 

Za potešitev radovednosti smo pripravili nekaj delovnih prej-potem...

26.8.2015

Na tržišču se je pojavila nova revija DOm2, polna praktičnih nasvetov za urejanje doma. Novinarkino izostreno oko je prepoznalo potencial našega bloga. Naša naloga je, da to upravičimo. Pokukajte kmalu spet v ta kotiček, ker že pripravljamo nove prispevke.

 

30.7.2015

Pred časom smo se udeležili Marlesovega dneva odprtih vrat na individualni hiši tradicionalne arhitekturne zasnove s sodobnim pridihom. Hiša je bila dokončana na ključ, vendar smo se kljub temu malce vmešali pri oblikovanju interierja.

 

Naročnika sta se še pred začetkom gradnje oglasila pri nas v želji, da izdelamo projekt notranje ureditve za že izbrano montažno hišo. V zasnovo hiše tako nismo posegali, smo pa spremenili posta...

23.6.2015

 

 

Naključje je hotelo, da otvoritev našega Ljubodoma bloga sovpada s prvimi dnevi poletja in zaključkom šolskega leta. Ene zgodbe se zaključujejo, druge se pišejo na novo. Naša zgodba spada med slednje. Upamo, da se boste z veseljem vračali in nam pomagali soustvarjati nadaljevanje zgodbe.

 

Živa in Renata vam nameravava v tem kotičku nuditi vpogled v proces najinega dela s področja arhitekture in notranje opreme. Predstavili bo...

Please reload

Nedavni prispevki

18.2.2016

30.7.2015

23.6.2015

Please reload

Arhiv
Please reload

Oznake
Sledite nam
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Pinterest Black Round